İSTANBUL İMAM HATİP OKULLARI YÖNETİCİ BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ  
İSTANBUL İMAM HATİP OKULLARI YÖNETİCİ BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSTANBUL İMAM HATİP OKULLARI YÖNETİCİ BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin, İstanbul İmam Hatip Okulları Yönetici Buluşmaları kapsamında düzenlenen programa katıldı. 

İstanbul'da 29-30 Aralık tarihlerinde düzenlenen programın açılış törenine katılan Bakan Yardımcısı Sezgin, "Maziden Atiye Türk Eğitim Sisteminin Psikolojisi ve Felsefesi" konulu bir sunum gerçekleştirdi.
 
Yöneticilere hitaben yaptığı konuşmada şahsiyet bilinci ve bilim felsefesi ışığında eğitim yöneticilerinin görev ve sorumluluklarından söz eden Sezgin, maziden atiye Türk eğitim sistemini, psikolojik ve felsefi açıdan yöneticilerle paylaştı. Sezgin, iyi ve nitelikli bir eğitim yöneticisinin doğru niyette olması gerektiğini ve doğru niyetin doğru bilgiye ulaşmak için izlenmesi gereken yol olduğunu ifade etti. 
 
Programa Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, daire başkanları, il yöneticileri ile İstanbul'daki imam hatip okullarında görev yapan 436 okul müdürü katıldı.
 
Genel Müdür Mehmet Nezir Gül ve alanında uzman isimlerin okul yöneticileriyle buluştuğu programda güncel konular üzerinden Türkiye Yüzyılı'na ilişkin sunumlar yapıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.