BAKAN ÖZER, YLSY BURSUYLA İNGİLTERE'DE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN ÖZER, YLSY BURSUYLA İNGİLTERE'DE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN ÖZER, YLSY BURSUYLA İNGİLTERE'DE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Dünya Eğitim Forumu nedeniyle bulunduğu İngiltere'deki temasları kapsamında Londra Eğitim Müşavirliğini ziyaret ederek ülkedeki YLSY bursiyeri öğrencilerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki heyete Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın da eşlik etti. Londra Eğitim Müşaviri Mevlüt Ceylan'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Özer, Millî Eğitim Bakanlığının YLSY bursu ile ülkede lisansüstü öğrenimlerini devam ettiren öğrencilerle bir araya geldi. 
 
Ülkede yüksek lisans ve doktora eğitimi alan öğrencileri tek tek dinleyen Bakan Özer, tüm dünyada Bakanlığın resmî bursuyla eğitim gören öğrencilerle çevrim içi platformda gerçekleştirdiği toplantıda da belirttiği gibi onlara ihtiyaç duydukları her türlü katkıyı vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. 
 
Öğrencilerin hem eğitim süresince hem de yurda dönüşlerinde yapacakları hizmetlerde daha rahat çalışma yapabilmeleri için çalıştıklarını dile getiren Bakan Özer, "Sizler büyük bir ülkenin evladı, geleceğisiniz. Yolunuzu buna göre belirleyin." diye konuştu. 
 
Öğrencilerle gurur duyduğunu belirten Özer onlara başarılar diledi. 
 
Bakan Özer, TRT World Londra ofisini ziyaret etti
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Londra'da TRT World'ün ofisini de ziyaret etti. 
 
Özer, TRT World Londra ofisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili yetkilerden bilgi aldı ve tüm ekibe çalışmalarında başarılar diledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.