BAKAN ÖZER VE EŞİ, ÖĞRETMEN ÇİFTİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU  
 BAKAN ÖZER VE EŞİ, ÖĞRETMEN ÇİFTİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

BAKAN ÖZER VE EŞİ, ÖĞRETMEN ÇİFTİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer; iftarda, Öğretmen Osman ve Zehra Koç'un Keçiören'deki evine konuk oldu.


Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer; Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Zehra Koç, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Osman Koç ve çocuklarıyla iftar yaptı. 

 

Bakan Özer ve eşi Nebahat Özer, yemek öncesi Koç çiftinin çocukları Furkan, Reyyan ve Yusuf ile sohbet etti.

 

Ara tatilin hayırlı olmasını temenni eden Bakan Özer, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

 

Ev sahibi Osman Koç, Bakan Özer ve eşi Nebahat Özer'i evlerinde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade etti. Meslek lisesi mezunu olduğunu kaydeden Osman Koç, mesleki eğitime katkıları dolayısıyla Bakan Özer'e teşekkürlerini iletti.

 

Ara tatil döneminde mesleki çalışmaların uzaktan eğitimle yapılmasının öğretmenleri memnun ettiğini belirten Koç, "Ama biz öğretmenleri en çok mutlu eden şey, yüz yüze eğitime devam etmek." diye konuştu.

 

Kızları Reyyan Koç ise iftarın ardından mini bir keman dinletisi sundu.

 

Koç ailesinin ramazanışeriflerinin hayırlı olmasını dileyen Bakan Özer de kendilerini sofralarına konuk ettikleri için aileye teşekkürlerini sundu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.