BAKAN ÖZER, RESMÎ TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE AZERBAYCAN'A GİDİYOR  
BAKAN ÖZER, RESMÎ TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE AZERBAYCAN'A GİDİYOR

BAKAN ÖZER, RESMÎ TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE AZERBAYCAN'A GİDİYOR

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, resmî temaslarda bulunmak ve iki ülkenin eğitim alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gidiyor.


30 Ocak- 1 Şubat tarihlerini kapsayan ziyarette Bakan Özer ve beraberindeki heyet çeşitli temaslarda bulunacak.

 

Bakan Özer, ilk olarak Azerbaycan'ın önceki Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in de kabrinin bulunduğu Fahri Hiyaban'ı, ardından  Azeri Şehitliği ve Türk Şehitliği'ni ziyaret edecek Bakan Özer'in şehitlik ziyaretinden sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

 

Bakan Özer, daha sonra eğitim alanındaki iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunmak üzere Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya gelecek. Programı kapsamında Bakü Devlet Mesleki Sanayi ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret edecek olan Bakan Özer, burada öğretmenlerle bir araya gelecek ve öğretmenlere hitap edecek.

 

Bakan Özer, resmî programının ikinci gününde Bakü Türk Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya gelecek. Bakan Özer, daha sonra STEAM Innovasiya Merkezini ardından Haydar Aliyev Kültür Merkezini ziyaret edecek.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.